Biztonságos üzletmenet:

Weboldalak, webalkalmazások

üzemeltetése

Nem szeretnéd a véletlenre bízni a bevételeidet biztosító rendszereid működését?

Ahogy az autónk, vagy számtalan háztartási eszközünk sem képes örökké működni karbantartás nélkül, úgy ugyanez igaz a szoftvermegoldásokra is. A különféle biztonsági fenyegetések, jogi és technikai környezet folyamatos változása állandó alkalmazkodást kíván meg az általad használt szoftverektől is.

A Vitarex segít biztonságosan üzemeltetni, karbantartani, továbbfejleszteni azokat az alkalmazásaidat, weboldalaidat, amelyekre szükséged van a hatékonyság, skálázhatóság és profitabilitás növelése érdekében.

Fedezd fel, hogyan tudjuk együtt felturbózni a működésed, és lépj szintet a versenytársaidhoz képest!

Előbb-utóbb minden rendszerhez hozzá kell nyúlni…

 • Gondoltál már rá, hogy az évekkel ezelőtt elkészült rendszeredhez felhasznált szoftverekhez azóta valószínűleg több tucat (!) biztonsági javítás jelent már meg?
 • Üzleti titkokat, ügyféladatokat tárolsz a rendszereidben? GDPR, NIS2 és egyéb jogszabályi megfelelőségek miatt fáj a fejed?
 • Komoly bevétel kiesést okozna, ha a rendszereid egy technikai vagy biztonsági hiba miatt hirtelen leállnának? Tudod, hogy kihez fordulnál ilyen esetben?
 • Ráférne egy dizájn frissítés a weboldaladra, vagy vásárlókat vesztesz, mert mobilon nehezen használható az oldalad?
 • Lassan működik a weboldalad, ami rontja a helyezésedet a keresőkben?
 • Szeretnél új ötleteket megvalósítani az alkalmazásodban, de a továbbfejlesztését akadályozza a sok éves, elavult technológia?
 • Versenytársaid már digitalizálták a működésüket, amivel ügyfeleket vesznek el tőled?
 • A mobilappodat levette a Google/Apple az áruházból, mert nem teljesíti a legújabb előírásokat?

Van megoldás!

 • Szeretnéd Te is biztonságban tudni az üzleti adataidat, az általad kezelt ügyfelek személyes adatait?
 • Szeretnéd, ha a munkatársaid és ügyfeleid hatékonyabban tudják használni a rendszereidet?
 • Szeretnéd ha bármilyen eszközről könnyen elérhető lenne az alkalmazásod?
 • Jó lenne, ha informatikai, biztonsági, üzemelési kérdések miatt nem fájna tovább a fejed, és koncentrálhatnál arra, amihez értesz?

Egy gonddal kevesebb

Jó hírünk van! Az üzemeltetési, karbantartási és frissítési szolgáltatásunk átfogó megoldást nyújt a legfontosabb problémákra, biztosítva az alkalmazásaid biztonságát, teljesítményét és folyamatos fejlődését, így biztonságban és versenyképesen maradhatsz a dinamikusan változó piacon.

Technikailag és pénzügyileg is rugalmas megoldást tudunk nyújtani a legváltozatosabb igényekre is.

Beszéljünk egyet egy finom kávé mellett az irodánkban, vagy akár egy ingyenes online konzultáción!

Kérek egy ingyenes konzultációt!

Legfontosabb tudnivalók

Akár havi 0 forinttól

Nem kötelezünk havi díjra. Ha csak azt szeretnéd, hogy teendő esetén mindig legyen kéznél egy megbízható partnered, akivel jogilag és technikailag rendezett kapcsolatban vagy, erre is van lehetőség.

Folyamatos biztonsági frissítések

Felmérjük a rendszeredben használt komponenseket, követjük a frissítéseiket, azokat tesztkörnyezetben kipróbáljuk, és folyamatosan naprakész állapotban tartjuk weboldaladat vagy webalkalmazásodat.

Tetszőleges rendelkezésre állás

Üzletileg kritikus a rendszered? Kizárólag éjszaka lehet frissíteni? Azt szeretnéd, hogy akár hétvégén is elérhető legyen számodra egy fejlesztő? Beszéljük meg az igényeidet, találunk rá megoldást!

Rugalmas díjszabás

Ha havonta fix kapacitást kötsz le, akkor kedvezményes díjszabással háláljuk meg. Mit nyersz ezzel? Prioritással kezeljük a feladatokat, és mindig van kihez fordulnod az apróbb, vagy akár komolyabb méretű fejlesztésekkel.

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer