Tedd hatékonyabbá a vállalkozásod

egyedi fejlesztésű

megoldásokkal

Segítünk neked!

Az Excel már nem elég a vállalkozásod adminisztrációjához? Túl sok kattintással jár a napi, heti feladataid végrehajtása? Elértétek azt a méretet, amikor az automatizálással léphetnétek a következő szintre? Nincs meg a tökéletes app, amit keresel?

Minden vállalkozás életében vannak olyan szakaszok, amikor növekszik, és ilyenkor elindul egy átváltozás: új módszerek és folyamatok, hatékonyabb működés kell a következő szint meglépéséhez.

Mi, a Vitarexnél, két nagyon fontos dologban szeretnénk neked segíteni: veled együtt közösen kitaláljuk, hogy mire van szükséged, és ezt kiemelkedő minőségben határidőre le is szállítjuk!

A hatékonyság elengedhetetlen a növekedéshez

 • Minden nap órákat töltesz azzal, hogy átrágd magad a bonyolult és időigényes adminisztratív feladatokon, amelyek elvonják a figyelmed az igazán fontos üzleti tevékenységekről? Vagy a nem túl intuitív felhasználói felület akadályozza a munkád?
 • Ha az adatok szétszórva vannak különböző platformokon és táblázatokban, ami megnehezíti az összefüggések láttatását és növeli a hibák valószínűségét.
 • Ahogy növekszik a vállalkozásod, úgy találod, hogy a jelenlegi rendszerek nem képesek lépést tartani az igényeid változásával?
 • Van, amikor csak az idő vasfoga az akadály… amikor az üzleti szoftverek már nem felelnek meg a modern piaci igényeknek, lassúak és nem integrálhatók a legújabb technológiákkal.
 • Ma már mindenkinek van a zsebében is számítógép. Ilyenkor aztán elég nagy baj, ha nincs lehetőség távolról, biztonságosan hozzáférni az üzleti adatokhoz, és ez bizony korlátozza a mobilitást és az operatív hatékonyságot.
 • Nehezen készíthetők pontos és részletes jelentések, amelyek elengedhetetlenek a stratégiai döntéshozatalhoz.
 • Lehet, hogy már tudod, hogy milyen alkalmazást szeretnél, de egyszerűen nem találsz olyat, ami éppen azt tudná, és úgy, ahogy szükséged van rá…
 • Az is lehet, hogy már belevágtál egy ilyen fejlesztésbe, de az eredmény elmarad a kívánalmaktól, mert soha nem akar elkészülni, vagy nem úgy működik, ahogy szeretted volna?

Van megoldás!

A megfelelő eszközökkel minden lehetséges!

 • Ahelyett, hogy a vállalkozásod apró-cseprő ügyeinek kezelésével töltenéd az idődet, inkább azzal szeretnél foglalkozni, hogy a vállalkozásod építsd és új üzleteket köss?
 • Szeretnéd jobban átlátni az ügyleteidet és projektjeidet, ütős és menőbb kimutatásokat készíteni a munkáidról, hogy jobban tudd tervezni a következő időszakot?
 • Szeretnéd, ha a mindennapi üzleti folyamatok gördülékenyebben működnének, kevesebb manuális beavatkozással és kisebb hibalehetőséggel?
 • A konkurencia már AI-al dolgozik, és szeretnéd Te is ilyen különleges megoldásokkal meghódítani ügyfeleidet?

A megoldás pedig…

 A jó hírünk az, hogy mindezek megvalósíthatóak

egyedi fejlesztésű informatikai megoldásokkal,

jó szabó módjára illesztve az igényeidhez és a vállalkozásod működéséhez!

Ahhoz, hogy elindulj a hatékonyságfejlesztésnek és növekedésnek ezen az útján, írd meg nekünk miben segíthetünk! Örömmel meghívunk az irodánkba egy kávéra, vagy találkozunk veled egy ingyenes online konzultációra!

Kérek egy ingyenes konzultációt!

Miért válassz minket?

Cégünk már több, mint 25 éve fejleszt ügyviteli és vállalatirányítási szoftvereket. Sikerünk egyik kulcsa, hogy alkalmazásaink megbízhatóak, felhasználóbarát és könnyen kezelhető felülettel készülnek. Ez pedig minden esetben a megbízóinkkal való szoros együttműködéssel valósítjuk meg: az ötlettől elkísérjük őket a megoldás kidolgozása során.

 • Biztosan Te is szeretnéd, ha az általad megálmodott megoldást olyan tapasztalt szakemberek készítenék el, akik már sok éve hasonló rendszereket építenek.
 • Nem mi mondjuk, hogy jók vagyunk – ezt ügyfeleink mondták rólunk. Büszkék vagyunk rá, hogy a felhasználóink kiválónak értékelik a rendszereinket, ami az ügyfél-elégedettségi felméréseinkben és a folyamatos pozitív visszajelzésekben is tükröződik.
 • Mi nem csak technológiai megoldásokat szállítunk! Partnerként kísérjük végig ügyfeleinket az útjukon, és szívvel-lélekkel dolgozunk, biztosítva, hogy a végeredmény ne csak funkcionális, de igényes és minden részletre kiterjedő legyen.
 • Nekünk az adott projekt sikerén túlmutatóan az is rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon is elégedettek legyenek, és ezért törekszünk a szinergiára a partneri kapcsolatainkban.

Rólunk mondták

Grósz Andrea
TheODD

„Az elvárt magas színvonalon teljesítettek

„Gáborékkal a munka felettébb gördülékeny és profi volt. Gyorsan kaptam választ minden kérdésemre, a kért feladatokat, módosításokat az elvárt magas színvonalon teljesítették. Együtt gondolkodás, gyors reakcióidő, profi munka, rugalmas árképzés – ezek miatt dolgoztunk velük több projekten is.”

„A teljesítési gyorsaság felülmúlta várakozásaimat”

„2023-ban esett a választásom a Vitarexre és kellemesen meglepetést okoztak. Weboldal és szolgáltatási webáruház fejlesztés a feladat. Számomra fontos, hogy a fejlesztők elsőre megértsék mit szeretnék szakzsargon nélkül. Ezt itt maximálisan megkaptam és a teljesítési gyorsaság felülmúlta várakozásaimat. Köszönöm a munkát.”

Vincze Béla
WEF

Tech stack

Webes rendszerek

Rutinszerűen építünk
profi webes ügyviteli rendszereket. Szeretnéd, ha az alkalmazás
bárhonnan és bármilyen platformon könnyen elérhető legyen? Nem gond!

Felhős rendszerek

Növekedés előtt állsz és ügyfélbázisod ugrásszerűen nőni fog? Külföldi ügyfeleid vannak? Felhős alkalmazást készítünk neked, ami veled együtt tud nőni.

Mobil app

Igényeid szerint elkészítjük a kívánt mobil alkalmazást Androidra és iOS platformokra, és fel is tesszük az alkalmazás áruházba.

Asztali alkalmazás

Szeretnél egy klasszikus asztali alkalmazást? Megoldjuk, ezzel a technológiával készített alkalmazásainkat több ezren használják nap mint nap!

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer