Legyél az elsők között

AI megoldások

használatával

Készen állsz arra, hogy az AI erejével növeld vállalkozásod hatékonyságát?

Az AI technológiák ügyfeleidet elégedettebbé, folyamataidat gyorsabbá és vállalkozásodat eredményesebbé tehetik. Éppen ezért itt az ideje, hogy az AI megoldásokat integrálj a vállalkozásodba!

A Vitarex segít felfedezni és megvalósítani azokat az AI alapú innovációkat, amelyekre szükséged van a hatékonyság, skálázhatóság és profitabilitás növelése érdekében.

Fedezd fel, hogyan tudjuk együtt felturbózni a működésed, és lépj szintet a versenytársaidhoz képest!

Van, amit a hagyományos rendszerek nem tudnak megoldani

  • Van egy klassz rendszered, rengeteg hasznos adattal… de a felhasználóid nem tudják kihasználni a benne rejlő képességet, mert a keresés túl komplex feladat?
  • Jó lenne a weboldaladba, webshopodba beépíteni olyan menő funkciókat, amiket a mai menő AI funkciók kínálnak, de nem tudod, hogy kivel dolgozz és hol kezdj hozzá?
  • Az ügyfélszolgálati csatornák jelenlegi, ember által kezelt formái nem képesek skálázódni a növekvő igényekhez. AI-alapú chatbotok és virtuális asszisztensek bevezetése jelentősen növelhetnéd az ügyfél-elégedettséget, csökkentve az ügyfélszolgálatra erős terhet?
  • A szolgáltatásodban dolgozol képekkel, de drága és lassú mindent képszerkesztővel átalakítani?
  • A képek és videók feldolgozása fontos az ügyfélinterakciókban és biztonsági rendszerekben, mint például a zárt láncú (CCTV) kamerás megfigyelésben. A gyári megoldások sokszor korlátozottak ezen a területen, főleg, ha egy már meglévő rendszerről beszélünk, amit költséges lecserélni. Jó lenne felturbózni képfelismerő technológiákkal, új funkciókat hozzáadva a rendszerhez, vagy például növelni a biztonságot, nem?

Van megoldás!

  • Szeretnél Te is az kitűnni a konkurenciából, és elsők között lenni a területeden, aki AI segítségével szolgáltat?
  • Szeretnéd, ha a munkatársaid hatékonyabban tudnak ügyfeleket elérni, és az ügyeiket előremozdítani?
  • Szeretnéd elkápráztatni a felhasználóidat AI funkciókkal, mint a nagyok?
  • Jó lenne, ha az AI gyorsítaná a munkátokat, és így költségmegtakarítást tudna eredményezni?

A megoldás pedig…

Jó hírünk van! Mi a Vitarexnél több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk kiemelkedő minőségű ügyviteli alkalmazások készítésével, és AI megoldásokkal is már évek óta dolgozunk! Ezt a két tudást ötvözve olyan megoldást tudunk neked szállítani, ami egyszerre jól illeszkedik majd a rendszeredbe, és közben elhozza azokat a menő funkciókat, amit az AI tud nyújtani!

Beszéljünk egyet egy finom kávé mellett az irodánkban, vagy akár egy ingyenes online konzultáción!

Kérek egy ingyenes konzultációt!

Technológiák, amikhez értünk

Ezek a legfontosabb technológiák, amikkel dolgozunk:

Referenciáink

Azonosítás
és felismerés

Az intelligens azonosítási technológiák segítségével a rendszerek képesek összetett mintákat felismerni és megtanulni, mint például az arcjegyeket vagy a hangmintákat, lehetővé téve az egyszerű, gyors és hatékony azonosítást.

Arcfelismerés

Gépi
látás

A számítógépes látás lehetővé teszi a számítógépeink és eszközeink számára, hogy érzékeljék, értelmezzék és feldolgozzák a vizuális információt, hasonlóan ahhoz, ahogyan mi, emberek tesszük.

Tartás Pajtás

ChatGPT és prompt engineering

A nagy nyelvi modellek (LLM-ek), mint amilyen a ChatGPT is, olyan mesterséges intelligencia alapú rendszerek, amelyek emberi nyelven történő kommunikációra képesek. Ma már azonban a beszélgetésnél sokkal többre van lehetőség!

Belly Baby

Mesterséges intelligencia, MLOps

Az MLOps, vagyis a Machine Learning Operations, egy viszonylag új terület, amely a gépi tanulási (ML) modellek fejlesztési és üzemeltetési folyamatainak összekapcsolásával foglalkozik, hasonlóan a DevOpshoz.

MLOps

További AI szolgáltatásaink

AI képi utómunka

Arcfelismerés

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer